Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Школярі з Червонограда перемогли у Відкритій шкільній баскетбольній лізі

У п’ятницю, 11 травня, відбулися завершальні матчі Відкритої шкільної баскетбольної ліги Львова серед вікової групи 2003 року народження і молодших. В іграх, що відбувалися у палаці спорту «Галичина», розіграли усі комплекти нагород.

Спочатку у матчі за 3 місце зустрічалися команди СЗШ №99 та «Олімпік» (СЗШ №1) зі Львова. Юні баскетболісти видали досить цікаву гру з непідробними емоціями, повною самовіддачею та інтригою до фінального свистка, адже сирена зафіксувала лише мінімальну перемогу «олімпійців» - 47:45.

Зустріч за «золото» між червоноградським «Шахтарем» та спортивною школою з Дрогобича теж вийшла непростою: якби дрогобиччани реалізували усі свої штрафні кидки, то отримали б просто колосальну перевагу в підсумку, а так – поразка з рахунком 40:47. Отож, золоті нагороди та кубок за перше місце цього року їде в Червоноград, а команді з Дрогобича дістаються срібні нагороди.

Після фінального матчу відбулося нагородження, у якому, окрім баскетболістів з усіх команд, взяли участь президент львівської міської федерації баскетболу Дмитро Крамар, організатор змагань шкільної ліги Степан Матула, тренер ОДЮСШ Любов Ковач, відомий львівський наставник Леонід Дербаба та керівники обласної федерації баскетболу, зокрема почесний президент Роман Іванців.

«Приємно те, що фінали шкільної баскетбольної ліги серед юнаків 2003-2004 року народження відбулися у палаці спорту «Галичина», - каже організатор шкільної ліги Степан Матула. – Завдяки президенту міської федерації Дмитру Крамару діти мали можливість змагатися у найкращому залі нашого міста. Вважаю, фінальні ігри, як і увесь чемпіонат, пройшли на хорошому рівні, а рівнем організації залишились задоволені усі».  

У складі восьми колективів було визначено найкращого та найперспективнішого гравця, командам, котрі не зайняли призові місця, було вручено кубки за участь у турнірі. Також відзначили усіх тренерів, які протягом майже дев’яти місяців займались з хлопцями. За результатами чемпіонату визначили найкращі п’ятірки гравців. До складу Allstar1 команди увійшли Олег Якимович (Червоноград), Віктор Копердас (Дрогобич), Віталій Мороз (СЗШ №1), Ігор Паранчук (СЗШ №99) та Олексій Гойда (СЗШ №82).

Другу зіркову п’ятірку склали Данило Хробак (СЗШ №93), Олександр Богуславський (Червоноград), Ігор Паранчук (СЗШ №99), Назар Колобов («Карпатські леви»), Микита Дегтяр (СЗШ №45). Нагороду MVP турніру отримав гравець команди переможця Максим Дубецький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ