Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Схопленому на хабарі прикордоннику визначили розмір застави

105 тис. грн застави визначено викритому на одержанні хабара офіцеру ДПС України. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

23 лютого Галицький районний суд м. Львова за клопотанням військової прокуратури Львівського гарнізону обрав начальнику кінологічної служби штабу Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив заставу в розмірі 105 тис грн.

Нагадаємо, що 21 лютого військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно із слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції України у Львівській області, військової контррозвідки Служби безпеки України та Управління внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаним військовослужбовцем.

Хабар у розмірі 8 100 грн призначалися за сприяння військовослужбовцю військової служби за контрактом ДПС України у проходженні служби у Львівському прикордонному загоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ