Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Шойгу хоче запровадити штучний інтелект в армії рф

Міністр оборони російської федерації Сергій Шойгу заявив, що Москва буде "розвивати ядерну тріаду", активно використовувати технології "штучного інтелекту" в армії та модернізувати роботу військових комісаріатів.

Про це пише Українська правда з посиланням на виступ Шойгу в селекторній нараді з керівним складом Збройних Сил росії. 

Він заявив, що потрібно постійно проводити аналіз і систематизацію досвіду дій російських угруповань в Україні та в Сирії, щоб на його основі складати програми навчання особового складу і плани поставок військової техніки.

"Практика, отримана нашими військами, має стати базою для вдосконалення бойового навчання", – сказав російський міністр.

"Ми продовжимо розвивати ядерну тріаду (міжконтинентальні балістичні ракети, стратегічна авіація та атомні підводні ракетоносці – ред.) і підтримувати її боєготовність, оскільки ядерний щит був і залишається головним гарантом суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

Також підвищуватимемо бойові можливості Повітряно-космічних сил – і в частині роботи винищувачів і бомбардувальників у зоні дії сучасних систем ППО, і в частині вдосконалення безпілотних літальних апаратів" - наголосив Шойгу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ