Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Шукати порнографію у творах Винничука доручили львівській прокуратурі

Генеральна прокуратура зреагувала на звернення народного депутата Леоніда Грача, у якому він звинувачує львівського письменника Юрія Винничука у поширенні порнографії та закликів до насильницьких дій у своїх творах. Про це Gazeta.ua повідомив керівник Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень Володимир Бондаренко.

Він надав редакції копію відповіді з Генпрокуратури. У ній сказано:

"Ваше звернення щодо законності дій Винничука Ю. П. по розповсюдженню творів, що негативно впливають на свідомість молоді та з інших питань, яке надійшло від народного депутата Грача Л. І., Генеральною прокуратурою України розглянуто. Перевірку наведених у зверненні доводів доручено прокурору Львівської області та Національній експертній комісії України з питань захисту суспільної моралі, які повідомлять Вас про її результати. Начальник відділу захисту прав і свобод дітей І. Кучеріна".

Як ми повідомляли, народний депутат Леонід Грач звернувся до Генеральної прокуратури з проханням вжити заходів реагування на творчість письменника Юрія Винничука. У ньому звинувачує митця у порнографії.

Сам Юрій Винничук вважає, що у нього нема ніяких порнографічних творів, а вживання нецензурних і лайливих слів у літературі допускається.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ