Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сєвєродонецьк росіяни не контролюють, - Луганська ОВА

Наразі російські окупанти не контролюють Сєвєродонецьк, а ЗСУ стримують ворожі наступи, однак вороги руйнують Лисичанськ.

Про це у фейсбуці повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Наші воїни успішно стримують штурм в Сєвєродонецьку, бойові дії тривають. Так само і в Комишувасі - ЗСУ стримують рашистів.

У Тошківці наступ противника успіху не мав. Ворог також намагався просунутися біля Устинівки, але українські захисники відкинули окупантів.

За минулу добу на Донбасі відбито 11 атак ворога, знищено три танки, п’ять артилерійських систем, дві бойові броньовані машини, 13 одиниць автомобільної техніки та три склади з боєприпасами противника. Підрозділами протиповітряної оборони збито два  безпілотних літальних апарати типу “Орлан-10”.

Особовий склад противника деморалізований. орки відмовляються воювати, їх повертають з Луганської області на територію рф.

Обстріли житлового масиву області з кожним днем тільки посилюються, орки гатять хаотично. 

Вчора росіяни розстрілювали центральні райони Лисичанська, там загинув чоловік, а жінку було поранено - вона в лікарні у Чернівцях. Лисичанськ поступово стає подібним на обласний центр, його так само знищують, вцілілих будівель залишилося небагато. 

Найбільші руйнації зафіксовано у Врубівці та Золотому - пошкоджено більше 25 будинків, вчора орки без зупину розстрілювали з артилерії ці населені пункти.

У Сєвєродрнецьку внаслідок рашистського обстрілу днями вигоріла будівля місцевої станції «швидкої допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ