Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Скала» поскаржилася ФФУ та ПФЛ на арбітрів

Скала опублікувала звернення до ПФЛ і ФФУ з проханням оцінити дії арбітрів в матчах першої ліги з Черкаським Дніпром і Тернополем.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Вже в першому весняному 21-му турі в матчі Черкаський Дніпро - Скала, який відбувався 18 березня і який обслуговував арбітр з Києва Олександр Павлюк, за рахунку 1:1 на 73-й хвилині гри, після падіння капітана черкащан Дениса Скепського в штрафному майданчику Скали, було призначено неправомірний, на нашу думку, 11-метровий у ворота Скали, що, у підсумку принесло господарям перемогу – 2:1.

До речі, не згідні з призначенням пенальті у ворота "Скали" є й багато уболівальників Черкаського Дніпра, які в соціальних мережах, відверто вказували, що арбітр допоміг господарям здобути три очки.

У матчі останнього, 25-го, туру, який відбувався 14 квітня в в Тернополі, ще одну результативну помилку, на нашу думку, допустив лайсмен з Кривого Рогу Максим Левченко, який на 49-й хвилині поєдинку між місцевим муніципальним клубом та ФК Скала, підказав арбітру, що м’яч після удару головою тернополянина Юрія Захарківа перетнув лінію воріт, хоча спочатку ні арбітр, ні гравці ФК Тернопіль не реагували на взяття воріт.

І справді, як міг побачити лайсмен перетнув чи не перетнув м’яч лінію воріт, коли йому візуально заважав воротар "Скали" вибиваючи м’яч з ближнього кута? Олег Білик своїм тілом перекривав видимість епізоду, тому лайсмен просто фізично не міг бачити чи перетнув м’яч лінію воріт.

Максим Левченко після гри на запитання від головного тренера Скали відповів, що він гол бере на себе. Можливо, на його рішення вплинула висока ставка на цю гру? Адже в букмекерських конторах на поєдинок в Тернополі поставили приблизно 60 тисяч в американській валюті", - йдеться на сайті клубу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ