Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Скала» розгромила «Реал Фарму»

Друголігова стрийська «Скала» ефектно і ефективно завершила домашній сезон у другій лізі. В останньому домашньому матчі «малиново-зелені» подарували своїм вболівальникам яскраву перемогу над одеською «Реал-Фармою». «Скала» у ворота суперника забила чотири голи, натомість у власні ворота не пропустила жодного.

Для стрийської «Скали» матч проти одеської «Реал-Фарми» можна сміливо вважати одним з кращих у сезоні. Далеко не в кожному матчі підопічним Василя Малика вдається забити чотири голи у ворота суперника. Більше того, «Скала» за увесь матч дозволила супернику створити мінімум.

Щоб продовжити боротися за призову трійку «Скалі» необхідна була перемога у цьому матчі. Нічия та інший результат фактично не залишали «Скалі» шансів опинитися серед призерів чемпіонату другої ліги. Більше того, «Реал Фарма» у разі перемоги над «Скалою» зрівнювалася зі стриянами за кількістю набраних очок.

Хоч і завжди «Реал Фарма» для «Скали» була незручним суперником, однак ця статистика уже, мабуть, у минулому. Василь Малик і уся стрийська команда повністю переграла свого суперника і здобула заслужену перемогу.

За увесь поєдинок «Скала» біля воріт суперника створила більш, ніж достатньо. Що цікаво, після першого тайму «малино-зелені» вигравали з рахунком 3:0. Дмитро Скакун зі штрафного та з гри оформив дубль, а Віталій Рябушко шикарним ударом в дев’ятку з меж штрафного майданчика оформив перевагу «Скали» у три голи. Єдиний момент вартий уваги «Реал Фарма» створила у першому таймі, однак вище усіляких похвал зіграв воротар «Скали» Роман Герич.

На початку другого таймі гравці «Скали» вчетверте у цьому матчі підняли вболівальників зі своїх місць. Василь Цюцюра скористався помилкою оборонців та воротаря одеситів і вколотив четвертий гол у ворота суперника.

При рахунку 4:0 шансів зробити бодай щось з натяком на інтригу у «Реал Фарми» не було. Господарі та гості відверто догравали матч. У деяких моментах гравці «Скали» навіть куражилися. Для прикладу, Назар Кміть в одній з атак «Скали» намагався п’ятою перекинути м’яч через суперника, чим зірвав шквал оплесків на свою адресу.

В останньому 26 туру «Скала» на виїзді зіграє з «Інгульцем» з Петрового, що у Кіровоградській області. Якщо «Скала» переможе, зможе стати бронзовим призером чемпіонату другої ліги. Усі матчі 26 туру другої ліги відбудутся 1 червня.

«Скала» (Стрий) – «Реал Фарма» (Одеса) – 4:0 (3:0)

Арбітр – Олександр Омельченко (Слов`янськ).

Асистенти арбітра – Юрій Вишневський та Кирило Химиченко  (обидва – Київська обл.). 

«Скала»: 1. Роман Герич, 15. Петро Стасюк, 22. Юрій Антонів-к., 18. Валерій Бондаренко, 5. Тарас Максимович (17. Едуард Мись, 80), 8.  Владислав Клименко, 10. Віталій Рябушко, 7. Дмитро Скакун (6. Роман Ботвинник, 71), 93. Назар Кміть, 9. Роланд Білала (11. Андрій Маляренко, 64), 14. Василь Цюцюра.

Резервні гравці: 98. Денис Завгородний, 23. Михайло Березовий, 24. Сергій Мельник, 25. Богдан Іванченко.

Головний тренер – Василь Малик.

«Реал Фарма»: 1. Сергій Кравченко, 6. Артем Шаповаленко, 2. Станіслав-Нурі Малиш (9. Михайло Шестаков, 31), 22. Олександр Бабенцов, 5. Антон Хромих, 3. Олександр Бичков, 15. Олексій Бондаренко, 18. Сергій Нестеренко, 50. Олександр Машнін (10. Артем Кулішенко, 58), 7. Микола Лиховидов-к. (20. Костянтин Злепко, 23), 11. Віктор Георгієв.

Резервні гравці: 23. Анатолій Георгица, 16. Владислав Поліщук, 27. Олександр Степанишин, 77. Андрій Лиховидов.

В.о.головного тренера – Микола Лиховидов.

Голи: Дмитро Скакун (19, 22), Віталій Рябушко (26), Василь Цюцюра (46).

Попередження: Віталій Рябушко (20), Владислав Клименко (71) – Олександр Машнін (57), Сергій Нестеренко (64, 81).

Вилучення: Сергій Нестеренко (81-два попередження). 

Богдан Пастернак, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ