Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Скільки коштують квитки на Євро-2016

У понеділок, 14 грудня, розпочався прийом заявок на придбання квитків на фінальний турнір УЄФА ЄВРО 2016 у Франції. Федерація Футбол України на своїй офіційний сторінці оприлюднила умови продажу і вартість квитків.

Хто може замовляти квитки?

Відповідно до умов та правил продажу квитків для вболівальників національних асоціацій-учасників УЄФА ЄВРО 2016 щодо придбання квитків на матчі, кожен замовник повинен бути віком від 18 років і доросліше.

Для того, щоб отримати доступ до порталу квитків УЄФА ЄВРО 2016 у розділі Федерації футболу України, необхідно бути громадянином України.

Заявки від осіб, яким з тих чи інших причин, національними асоціаціями або будь-якими іншими органами, заборонено відвідувати матчі, будуть відхилені. Те ж саме стосується і замовлень від осіб, які в минулому порушили правила поведінки та безпеки на стадіонах.

Період подачі заявки

Продаж квитків на фінальну частину УЄФА ЄВРО 2016 вболівальникам, команди яких беруть участь в турнірі, розпочався в понеділок, 14 грудня 2015 року, о 12:00 (СЕТ) та закінчиться в понеділок 18 січня 2016 року, о 12:00 (СЕТ).

Скільки коштують квитки?

Нижче – прайс-лист на окремі квитки:

Де розташовані різні категорії на стадіоні?

Квитки на фінальну частину УЄФА ЄВРО 2016 будуть розділені на чотири різні категорії. Точне місце розташування категорій буде залежати від схеми кожного окремого стадіону.

Звертаємо Вашу увагу: місця для вболівальників команд-учасниць турніру розташовуватимуться в районі кутових.

Нижче – схема різних категорій в цих зонах.

Чи будуть квитки іменними?

Так, бажаючі придбати іменні квитки повинні надати повну інформацію, в тому числі імена та дати народження. Якщо замовник надає недостовірну інформацію, УЄФА ЄВРО 2016 SAS залишає за собою право відхилити заявку і, в разі необхідності, відмовити такому Замовнику та його гостю у доступі на стадіон, без права на компенсацію витрачених коштів.

Чи будуть замовлені мною місця поруч?

Квитки, які є частиною тієї ж самої заявки, передбачають, наскільки це можливо, місця поруч. Ви можете зробити свій запит таким чином, щоб отримати місця поруч з Вашими друзями за умови, що вони нададуть окрему заявку. Кожен Замовник, після надання заявки, отримає на електронну пошту індивідуальний ID/ідентифікатор групи. Це також буде відображено у фінальному замовленні - після надання заявки. Ви можете поділитися цим номером з друзями, які теж подали заявку на квитки, щоб вони могли зробити запит на місця поруч з Вами.

На що необхідно звернути увагу, коли я буду оплачувати квитки кредитною карткою?

Якщо Ваша заявка стане успішною, УЄФА ЄВРО 2016 SAS почне обробляти Вашу оплату після виділення Вам квитків. Всю подальшу інформацію Ви знайдете у Вашому електронному підтвердженні. Ми наполегливо рекомендуємо Вам звернутися до Вашого банку, щоб переконатися, що банк дозволить списати належну суму з Вашої кредитної картки. Будь ласка, зверніть увагу, що Ваш банк може встановити обмеження для транзакцій з електронної комерції, що є нижче суми, яка потрібна для Вашої кредитної картки.

Кошти з Вашої кредитної карти будуть оброблені УЄФА - 2016 ЄВРО - авеню Клебер 112 - 75773 - Paris Cedex 16 - 1260 ідентифікатор покупця, який буде відображатися на Вашому банківському затвердженні 101301211.

Скільки коштує доставка?

Квитки продаються з витратами на доставку на Вашу зареєстровану адресу. Витрати на доставку наступні:

-  територія Франції: € 8

-  поза Францією: € 15

Навіть якщо Ви купуєте кілька квитків в одній фазі продажу, Ви будете платити за доставку тільки один раз.

Квитки будуть відправлені за адресою, вказаною у Вашому додатку в кінці травня 2016 року.

Будь ласка, зверніть увагу, що квитки на плей-офф турніру будуть розподілені у вигляді ваучерів (voucher), які можна обміняти на квитки перед грою в Пункті Обміну Ваучерів (Voucher Exchange Point) у відповідному приймаючому місті.

Більше інформації - у розділі Питання та Відповіді

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ