Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Службові особи Ірпінської міської ради привласнили понад 21 млн гривень

Прокуратурою Київської області встановлено, що службові особи виконавчого комітету Ірпінської міської ради привласнили державні кошти на суму понад 21 млн гривень. Про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора Лариса Саган.

Повідомлено про підозру особі 1984 року народження у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (пособництво у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовими особами Ірпінської міської ради своїм службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб), ч. 1 ст. 205 (незаконне придбання суб’єкта підприємницької діяльності з метою прикриття незаконної діяльності), ч. 3 ст. 358 (підроблення документа, який видається установою, яка має право видавати такі документи і який надає право та звільняє вд обов’язків, з метою використання його підроблювачем, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Крім цього, прокуратурою Київської області повідомлено про підозру особі 1965 року народження у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 205 (незаконне придбання (створення) суб’єкту підприємницької діяльності з метою прикриття незаконної діяльності) та за ч.ч. 3,4 ст. 358 (підроблення документа, який видається установою, яка має право видавати такі документи і який надає право та звільняє від обов’язків, з метою використання його підроблювачем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, використання завідомо підробленого документа) КК України.

За клопотанням прокуратури Київської області підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави на суму понад 8,5 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ