Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Смертельна ДТП на Львівщині: вантажівка влетіла в будівлю магазину, є загиблі

3 вересня, близько 16:15 год., на 40-му кілометрі автодороги H-13 «Львів-Самбір-Ужгород», у м. Рудки Самбірського району, водій автомобіля «RENAULT PREMIUM» із причепом, мешканець Червоноградського району 1984 року народження, керуючи автомобілем та рухаючись в межах населеного пункту, з’їхав на тротуар де перевернувся та зіткнувся із будівлею. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок ДТП 3 особи загинули на місці події (водій автомобіля «RENAULT PREMIUM і два пішоходи: мешканець с. Хлопчиці Самбірського району 1974 року народження та мешканка с. Новосілки-Гостинні Самбірського району 1974 року народження.

2 особи травмовано: мешканка с. Хлопчиці, Самбірського району 2011 року народження, діагноз: "ЗЧМТ, травматична ампутація верхньої третини лівої гомілки, політравма", мешканка с. Суслів Самбірського району 2005 року народження, діагноз: "ЗЧМТ, глибока рана поперекового відділу".

У Відділі комунікації поліції Львівської області повідомили, як попередньо встановили правоохоронці, водій сідлового тагяча «Рено», 36-річний мешканець Львівського району, не впорався з керуванням, внаслідок чого тягач з причепом виїхав на тротуар, збив електроопору, в’їхав у магазин та перекинувся.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки помер на місці події.

Також під час аварії тілесні ушкодження отримали четверо пішоходів, які були на тротуарі - усі мешканці Самбірщини. Двоє з них, 47-річний чоловік та жінка, його ровесниця, померли на місці ДТП. Ще двоє дівчат віком 10 та 16 років - госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль аби врятувати їх життя.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини  відкрили кримінальне провадження за ч3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ