Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Смертельна ДТП з мотоциклом - ДБР затримало інспектора поліції охорони

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Миколаєві, розслідують обставини смертельної ДТП за участю інспектора фізичної безпеки одного з батальйонів Управління поліції охорони ГУ Нацполіції в Одеській області (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). Про це інформує прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією, 22 лютого 2020 року близько 17:00 в одному із сіл Білгород-Дністровського району Одеської області, правоохоронець не впорався з керуванням мотоцикла марки «МТ-11», унаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажир мотоцикла загинув, а водій отримав тілесні ушкодження.

Слідством встановлено, що поліцейський перебував в стані сп’яніння. У водія виявлено 2,03 проміле алкоголю в крові. 

Правоохоронця затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідування у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Одеської області.

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ