Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Снайпер російсько-окупаційних військ обстріляв контрольний пункту «Мар’їнка»

Російсько-окупаційні війська в черговий раз продемонстрували своє нехтування життям та здоров’ям мирних громадян. Так, учора, близько 16.00, із терикону на околиці тимчасово окупованого Донецька, ймовірно, снайпером російсько-окупаційних військ здійснено обстріл контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка» під час його роботи, коли лінію розмежування перетинала значна кількість цивільних людей. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

Куля калібру 7.62 мм, рикошетом від металевої опори накриття, влучила в заднє скло однієї з автівок, що перебували на оформленні в КПВВ. На щастя, на задньому сидінні автомобіля нікого не було. Постраждалих немає, прикордонниками вжито заходів щодо забезпечення безпеки громадян та персоналу.

Командування Об’єднаних сил застерігає військові формування ворога щодо подальшого створення загрози життю та здоров’ю мирних громадян та ускладнення ситуації в районі всіх КПВВ та залишає за собою право вжити усіх можливих заходів для захисту прав і свобод цивільного населення та життєво важливих інтересів суспільства у суворій відповідності до законів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ