Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Софія Андрухович з сім'єю потрапила в ДТП

Українська письменниця Софія Андрухович з чоловіком письменником-перекладачем Андрієм Бондарем і дочкою Варварою потрапили в ДТП. Як передає Цензор.НЕТ, про це на сторінці в Facebookповідомив чоловік письменниці Андрій Бондар.

"Третій раз у житті побував в автомобільній аварії. Це сталося вчора. Я не був за кермом і провини нашого водія не було - виїзд з другорядної на головну. Ми рухалися по головній", - написав чоловік письменниці.

За його словами, найбільше постраждала письменниця, бо удар припав з лівого боку в її пасажирське сидіння. Софія Андрухович сиділа там з дочкою Варварою. "Довелося накласти кілька швів на голову, трохи втратила крові, але швидка приїхала вчасно і все зробили акуратно і правильно. Ні струсу, ні будь-яких серйозних ушкоджень. Поранення склом і забій грудної клітини з лівого боку. У Варвари справжня ініціація. Обідране підборіддя і вид закривавленої мами", - написав Бондар.

Чоловік зазначив, що швидкість була невеликою і автомобіль, в якому перебувала Андрухович, тільки розвернуло на 180 градусів у смузі.

Також, за його словами, водій автомобіля, з яким сталося зіткнення, молодий хлопець навіть не зробив спроб загальмувати. "Він, як камікадзе, просто йшов на таран. За ним не було ніякого гальмівного шляху. По 20 років. "Таврія". Три хлопці. Тверезі. Олімпійський спокій: "Я не побачив знак. Навіщо ви кричите, адже все вже сталося", - написав Бондар.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ