Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні ФК "Львів" зіграє зі стрийською "Скалою" (онлайн)

Суперником футбольного клубу “Львів” у матчі 26-го туру чемпіонату Другої ліги буде футбольний клуб “Скала” з міста Стрий. Матч відбудеться завтра, 12-го травня, на стадіоні “Медик” у Моршині. Початок зустрічі о 18-00.

Після безвиграшної серії, яка складала 5 матчів, керівництво футбольного клубу “Львів” під кінець сезону зробило “шокову терапію”, припинивши співпрацю із Андрієм Чіхом, який очолював тренерський штаб ще з аматорів. Адже до завершення чемпіонату Другої ліги залишається 4 матчі, а то і 3 – тернопільська “Нива” заявила про зняття команди із змагань, а останній заключний матч сезону 2017/18 львів’яни мають грати саме у Вишнівці.

Для Андрія Ханаса матч із “Скалою” буде першим у ролі в.о. головного тренера ФК “Львів”. Суперник знаходиться на 7-ій сходинці турнірної таблиці, 8 перемог, 4 нічиїх та 11 поразок, 28 очок в активі. Та це не завадило дати фору лідеру Групи А ФК “Агробізнес” та вирвати перемогу на виїзді з рахунком 1-2.

До слова, лише стрийська “Скала” та тернопільська “Нива” зуміли переламати команду з Волочиська.  У другій частині Другої ліги суперник демонструє кращі результати, ніж ФК “Львів”: 3 перемоги, 1 нічия та 2 поразки. Для стриян це буде перший домашній матч із “синьо-золотими левами”, – ФК “Львів” двічі приймав стриян у Львові на “СКІФі”.

У матчі першого кола перемогу здобули “городяни” (1-0), а в другому колі зіграли бойову нічию (1-1). Однозначно, для “Скали” це важливий матч, адже перемога гарантує стриянам 4-ту позицію, оскільки “Нива” не їде у Хмельницький, а “Буковина” грає із “Агробізнесом”.

Отож, гра обіцяє бути видовищною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ