Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні "Карпати" приймуть полтавську "Ворсклу"

У вівторок, 2 квітня, в Прем’єр-лізі стартує другий етап. Саме протистоянням на «Україні», де зустрінуться «Карпати» та «Ворскла», розпочнеться раунд плей-оф. Початок поєдинку львів’ян та полтавців заплановано на 17:00.

Незважаючи на паузу в календарі, в УПЛ вистачало важливих новин. Однією з найбільш обговорюваних подій у Прем’єр-лізі останнього тижня була відставка Василя Сачка. На посаді головного тренера «Ворскли» 43-річний фахівець працював майже протягом шести років. З іменем Сачка були пов’язані найбільші успіхи полтавців у новітній історії: бронза чемпіонату та участь у груповому етапі Ліги Європи. Напередодні матчу у Львові керівництво клубу представило громадськості виконувача обов’язків головного тренера – Віталія Косовського. Призначення нового наставника, як це часто буває, може надати певний імпульс полтавським футболістам.

Вікно в чемпіонаті «Карпати» заповнили спарингом з тернопільською «Нивою». Фабрі Гонсалес надав можливість зіграти гравцям найближчого резерву та залучив до основи кількох молодих виконавців. Слід відзначити повернення на поле, хоч і у товариському матчі, Андрія Нестерова, який у цьому сезоні ще не грав. Разом з тим, у двобої з «Ворсклою» наставник «левів» не зможе розраховувати на Франціско Ді Франко, який провів якісну гру з «Маріуполем», проте отримав вже восьму жовту картку в сезоні.

В активі «Ворскли» лише 18 забитих голів. Гірший показник (12) лише в аутсайдерів: «Чорноморця» і «Арсенал-Київ». Свої проблеми у «Карпат» – в пасиві 37 пропущених голів. Більше м’ячів залітало лише у ворота «Арсенала-Київ» (42).

Пряма трансляція протистояння «Карпат» та «Ворскли» розпочнеться на телеканалі «ZIK» о 17:00.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ