Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні «Карпати» зіграють з «Шахтарем»

Сьогодні, 28 вересня, львівські «Карпати» зіграють перенесений матч 10 туру УПЛ з донецьким «Шахтарем». Матч відбудеться на стадіоні «Україна» і розпочнеться о 19:00.

Цей поєдинок дасть старт 10-му туру УПЛ.

В обох команд наприкінці вересня доволі насичений графік. На вихідних львів’яни та донеччани провели свої поєдинки в Прем’єр-лізі, а вже у вівторок «леви» стартували у новому розіграші Кубка України. Суперником «зелено-білих» був ПФК «Суми». Підопічні Жозе Мораіша не пропустили і забили тричі, таким чином гарантувавши собі місце у наступній стадії турніру. «Шахтар» третій попередній раунд Кубка пропускав, тому мав непогану нагоду відпочити, адже через кілька днів, у вівторок на «гірників» очікує протистояння з «Ліоном» в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

Виступ «Шахтаря» в УПЛ у цьому сезоні є дуже вдалим. Команда Паулу Фонсеки є лідером не лише у турнірній таблиці, а й за багатьма показниками, наприклад, кількістю забитих і пропущених голів. Крім того, донеччани перемагають у шести матчах поспіль, а у цьому сезоні програли лише двічі і обидва рази київському «Динамо» – в Суперкубку і УПЛ. В останніх трьох турах голкіпери «Шахтаря» залишають свої ворота на замку.

Цікавою обіцяє стати дуель португальських тренерів. Жозе Мораіш старший за Паулу Фонсеку на 8 років. В той час, коли майбутній наставник «Карпат» завершував кар’єру футболіста у «Пенафієлі», Фонсека робив перші кроки у дорослому футболі у складі «Баррейренсе».

У складі «Карпат» та «Шахтаря» виступають голкіпери Микита та Олексій Шевченки. Мабуть, не варто нагадувати, що останньою командою Олексія були саме «Карпати». У минулому турі він дебютував у складі «гірників». За «помаранчево-чорних» грає ще один екс-карпатівець Микола Матвієнко.

Повертається в карпатівську обойму після дискваліфікації Хорхе Карраскаль, який пропускав дербі з ФК «Львів». В розташуванні «Шахтаря» також є хороші новини – у минулому турі з «Чорноморцем» вперше в цьому сезоні на поле вийшов Оларенважу Кайоде, який заліковував травму, отриману ще на зборах.

Пряму трансляцію матчу покаже телеканал ZIK.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ