Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні Львівщина прощається із чотирма захисниками

Олег Данило, Максим Драницький, Роман Середич та Ігор Косіковський загинули, обороняючи нашу державу.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Олег Данило – народився у селі Мужиловичі Новояворівськоі громади. Із початку повномасштабного вторгнення добровільно вступив до Збройних Сил України. Захисник загинув 6 лютого 2024 року на Донеччині. Йому було 40 років. В Олега залишився батько та брат.

Максим Драницький – захисник родом з Новояворівську. У січні 2024 року став на захист Батьківщини. Герой загинув 7 лютого 2024 року поблизу міста Красногорівка у Донецькій області. Йому було 23 роки. У Максима залишився батько, мати, брат та сестра.

Роман Середич – львівʼянин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист України у складі 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Б. Завади Південного оперативно-територіального об’єднання НГУ. Воїн загинув 3 лютого 2024 року. Йому було 41. У захисника залишилася мати, доньки, сестра та велика родина.

Ігор Косіковський – мешканець села Дмитрів. Від початку повномасштабного вторгнення захищає Батьківщину від російських окупантів у лавах 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного.

За особисту мужність Ігоря нагородили Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Срібний хрест».

Захисник загинув 6 лютого 2024 року. Йому було 55 років. У нього залишилася мати, дружина, двоє дітей та велика родина

Вічна пам’ять усім Героям!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ