Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні Львівщина прощається із чотирма захисниками

Сьогодні Львівщина прощається із чотирма захисниками, які загинули за Україну через російську агресію.

Михайло Коропецький

Михайло Коропецький

Житель селища Поморяни Золочівського району. Воїн був водієм-електриком в автомобільному відділенні ВМЗ. Загинув 12 липня 2024 року внаслідок атаки БПЛА, під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку. Йому було 53 роки.

Олег Курбет

Олег Курбет

Житель Буська Золочівського району. Брав участь у АТО у 2014-2016 роках. Воїн був сапером інженерно-саперного взводу 63 окремої механізованої бригади Збройних Сил України.

Загинув 20 червня 2023 року під час штурмових дій противником позицій ЗСУ поблизу села Діброва Сєвєродонецького району Луганської області та дотепер вважався зниклим безвісти. Йому було 47 років.

Богдан Грицків

Богдан Грицків

Львів’янин.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання на Харківщині у складі 42 окремої механізованої бригади. За особисту мужність був неодноразово відзначений військовим командуванням.

Денис Скорик

Денис Скорик

Родом із Трускавця.

У 18 років підписав контракт та проходив військову службу у Військово-Морських Силах в 503 окремому батальйон морської піхоти.

У 2021 році Денис вступив до Військової академії (м. Одеса) на факультет підготовки спеціалістів військової розвідки та Сил спеціальних операцій.

З 24 лютого 2022 року брав участь у бойових діях у складі зведеної роти 2 зведеного стрілецького батальйону у складі 28 окремої механізованої бригади по оборонні морського побережжя в Одеській та Миколаївській областях.

12 липня 2024 року під час виконання навчально-бойових завдань курсант Скорик Денис Юрійович трагічно загинув поблизу населеного пункту Гуйва.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам та захисницям

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ