Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Сьогодні Львівщина прощається із шістьма захисниками

Сьогодні Львівщина прощається із шістьма захисниками, які загинули за Україну через російську агресію.

Василь Повханич

Василь Повханич

Народився та проживав у селі Верхні Гаї. З серпня 2023 року поповнив лави захисників України. Виконував бойові завдання з захисту України як стрілець, помічник гранатометника у складі 1 механізованого відділення 3 механізованого взводу 2 механізованої роти вч А0296.

Загинув під час мінометного обстрілу 29 травня 2024 року, поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області.

Роман Олійник

Роман Олійник

Народився та виріс у Бориславі. На військову службу був призваний у травні 2023 року. Загинув 31 травня на Горлівському напрямку Донецької області під час мінометного обстрілу.

Олег Солотинський

Олег Солотинський

Уродженець міста Ланівці Тернопільської області.

Упродовж 2014-2016 років брав участь у зоні проведення антитерористичної операції у складі 66 військово-мобільного госпіталю, а згодом у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

Із перших днів повномасштабного вторгнення повернувся до складу 24 бригади. Виконував бойові завдання на Донеччині та Луганщині.

Іван Чорний

Іван Чорний

Львів’янин.

Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем долучився до 63 окремої механізованої бригади. Брав участь у бойових діях на Миколаївщині, Херсонщині, Донеччині, Луганщині і Харківщині, за особисту мужність був нагороджений численними відзнаками.

Петро Козимка

Петро Козимка

Житель села Стремінь Великомостівської громади Червоноградського району.

Був головним сержантом 1-го механізованого взводу у військовій частині А4053. Загинув неподалік населеного пункту Торське Краматорського району, Донецької області.

Павло-Віталій Ленців

Павло-Віталій Ленців

Житель села Крупське Розвадівської громади. Загинув під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Оріхово-Василівка Донецької області.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ