Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

​Сьогодні стартує онлайн-голосування Дитячого Євробачення

На офіційному сайті Дитячого Євробачення junioreurovision.tv 23 листопада о 21:00 (за київським часом) розпочинається онлайн-голосування за визначення переможця цьогорічного міжнародного пісенного конкурсу, фінал якого відбудеться 25 листопада у Мінську.

Цього року допомогти здобути перемогу Даріні Красновецькій, яка представляє Україну на Дитячому Євробаченні-2018, може кожен. Адже другий рік поспіль офіційні правила щодо визначення переможця Дитячого Євробачення було змінено. Наразі переможця обирають за сумарною кількістю голосів професійного журі кожної з країн-учасниць та онлайн-голосування глядачів. З 23 по 25 листопада на офіційному сайті усі охочі можуть проголосувати за виконавців, які їм найбільше сподобалися (обрати можна від трьох до п’яти учасників), у тому числі за конкурсанта від своєї країни. Перший етап онлайн-голосування розпочнеться 23 листопада о 21:00 і триватиме до 25 листопада 16:59 (за київським часом), тобто до початку конкурсу. Другий етап онлайн-голосування розпочнеться одразу після виступу останнього конкурсанта і триватиме 15 хвилин.

Підтримати Даріну Красновецьку закликає Народна артистка України, голова журі нацвідбору Дитячого Євробачення Марія Бурмака: "Наша Даріна виступатиме у Мінську першою! Це завжди складно, але з нашою підтримкою, я думаю, Дарінка зможе завоювати серця всієї Європи. Своєю піснею "Say Love" вона звертатиметься до світу, а сказати про свою взаємну любов, тобто підтримати Дарінку, ви зможете під час онлайн-голосування Дитячого Євробачення, віддавши за неї свій голос".

"У Мінську дуже тепла атмосфера, Даріна захоплює все більше сердець. Під час репетиції та опісля ми почули купу компліментів від усього персоналу та навіть конкурсантів! – коментує співавтор конкурсної пісні “Say Love” Михайло Клименко. – Ми налаштовані дуже оптимістично і сподіваємося на підтримку всієї України під час онлайн-голосування. Це дуже важливо!"

Фінал міжнародного пісенного конкурсу Дитяче Євробачення-2018 телеканал UA:ПЕРШИЙ транслюватиме наживо 25 листопада о 17:00 за київським часом. А перед початком шоу, о 16:30, глядачі матимуть змогу подивитися фільм про юну співачку та її підготовку до конкурсу "Кажу любов. Даріна Красновецька".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ