Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

До Дрогобича привезуть домовину з тілом захисника Олега Гатараняка

Герой із Дрогобича Олег Гатараняк загинув восени минулого року, однак лише тепер його тіло зможуть доставити додому, щоб здійснити чин похорону. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Дрогобичанин Олег Гатараняк проживав у Дрогобичі на вулиці Коваліва. Закінчив ЗОШ №5, згодом Дрогобицький коледж нафти та газу. Після служби в армії навчався у Дніпропетровському хіміко-технологічному університеті.

У Дрогобичі працював за різними спеціальностями – у КП «Дрогобичтеплоенерго», певний час – торговим агентом.

У вересні минулого року був призваний на службу. А вже з 1 жовтня дрогобичанин перебував на нульових позиціях, на Херсонському напрямку фронту. Захищав Україну у складі 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади.

Дрогобичанин загинув під час виконання бойового завдання 15 жовтня 2022 року. Тіло воїна довго не могли опізнати, потім були тривалі ДНК-експертизи, після яких підтвердилась особа загиблого.

З рідних у Героя залишилась мама та молодший брат з сім’єю.

Прибуття конвою з тілом загиблого Героя очікується сьогодні, 20 вересня. З перехрестя Героїв тіло повезуть до рідного дому, згодом заплановане загальноміське прощання на площі Ринок та похорон у Катедральному соборі Пресвятої Трійці. Поховають Героя на Алеї Слави.

Точний час зустрічі траурного конвою повідомлять додатково.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ