Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сьогодні у Гарнізонному храмі відбудеться благодійний концерт «Дударика» на підтримку 24-ої ОМБр

Сьогодні у Гарнізонному храмі відбудеться благодійний концерт «Дударика» на підтримку 24-ої ОМБр. Концерт розпочнеться о 18:00

Про це повідомили в ЛОДА.

Це один із багатьох благодійних заходів, які Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» ініціює для збору коштів на придбання безпілотника для 24 ОМБР.

Концерт відбудеться сьогодні, 18 вересня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, початок о 16:00.

«Сума у 50 тисяч доларів або 2 мільйони гривень, які потрібні на безпілотник, є велетенською для нас. Це більше, як ми змогли заробити і зібрати із благодійниками для ЗСУ з початку війни росії проти України. Маємо мету впоратись із цим викликом до кінця жовтня. Мотив для нас ясний як ніколи - це збереже не одне життя наших воїнів і це прискорить нашу перемогу», - зазначили в колективі.

Нагадаємо, «Дударик» закликає мистецьких партнерів з інших міст України долучатись до цієї ініціативи, а також долучитися до збірки коштів на безпілотник для побратимів в ЗСУ.

Переказати кошти на придбання літачка можна за реквізитами HTTPS://CUTT.LY/BCAWEQ7

Також капела запрошує сьогодні на концерт «Отець Михайло Вербицький - для української армії», в якому прийматиме участь. Коли: початок о 17:15. Де: у Львові, біля пам’ятника Тарасу Шевченку на просп. Свободи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ