Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сьогодні у Харкові попрощалися із львівським музикантом і актором Міськом Барбарою

фото - Суспільне
фото - Суспільне
фото - Суспільне
фото - Суспільне
фото - Суспільне
фото - Суспільне
1/3
Сьогодні, 13 жовтня, в Харкові у Свято-Дмитрівському храмі прощалися із фронтменом гурту "Мертвий півень" Михайлом (Міськом) Барбарою.

Про це інформує Суспільне.

Зокрема, до храму прийшли фанати, знайомі та друзі музиканта, щоб провести його в останню путь - загалом кілька десятків людей.

Провести в останню путь Барбару прийшли серед інших Сергій Жадан, журналіст Богдан Логвиненко, радник голови правління Суспільного Зураб Аласанія, народний депутат Микола Княжицький, ведучий і музикант Роман Чайка, який грав у "Мертвому півні".

Поховали музиканта на міському цвинтарі №2.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, 11 жовтня раптово зупинилося серце у львівського музиканта і актора Міська Барбари.

Михайло (Місько) Барбара народився у Львові 14 листопада 1971 року. У 1989 році заснував із однодумцями популярний у 1990-тих львівський гурт «Мертвий півень» і став його фронтменом. Бенд із перервами та перетурбаціями проіснував до 2011-го. У 1998 році переїхав до Харкова, де почав грати у харківському театрі «Арабески». Був одружений із режисеркою театру Світланою Олешко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ