Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сьогодні у львівських музеях День музейного селфі

Взяти участь у всесвітньому флешмобі «День музейного селфі» 17 січня закликають Львівський історичний музей та Дім Франка - Franko House, – повідомляє ЛОР.

Долучитися до акції історичного музею можна, зробивши селфі на фоні фасаду музею, у італійському дворику або з улюбленим музейним експонатом. Також можна викласти на своїх сторінках зроблені раніше селфі, або відтворити, скопіювати або спародіювати експонат з колекції.

Найоригінальніші фото учасників, викладені на сторінках у Facebook та Instagram з активними хештегами #museumselfieday #львівськийісторичниймузей, будуть відзначені подарунком. Щасливчиків музейники оберуть 20 січня.

Дім Франка у День музейного селфі закликає завітати до музею, зробити селфі та викласти фото у соціальних мережах з хештегом #MuseumSelfie, #museumselfieday, #День_музейного_селфі

«Насправді, не важливо чи ви заселфитесь на фоні фасаду, чи з улюбленим експонатом, чи якимось артефактом (квиток, листівка, мерч), який засвідчує те, що ви були в тому чи іншому музеї. Важливо, що ви пригадаєте собі та своїм підписникам про важливість музейних установ та плекання любові до мистецтва та нашої спадщини.

Гадаємо, що День музейного селфі гарний спосіб підтримати тих, хто в умовах війни змушений зачинити свої двері для відвідувачів. А ще це чудова нагода прийти вперше в ті музеї, в яких ви ніколи не бували», – кажуть музейники.

Автор/ка найкреативнішого селфі отримає подарунок від Дому Франка – запрошення на двох на Театралізовану екскурсію «Мама і доня: нерозказана історія».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ