Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні у Львові стартують національні змагання зі стрільби з лука

Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
1/2
Сьогодні, 19 квітня, на Львівщині розпочнуться відкриті всеукраїнські змагання зі стрільби з лука "Олімпійські надії". Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Ці національні змагання започатковані на Львівщині та проводяться вже 23 раз. Раніше їх проводили на базі однієї з львівських спортивних шкіл, однак цьогоріч вперше їх прийматиме стадіон "Арена Львів".

Переможців визначатимуть серед юніорів та кадетів. На змаганнях очікують понад 150 юних лучників, що представлятимуть збірні команди 10 областей України та Києва.

"Олімпійські надії" належать до числа рейтингових змагань, на основі яких формується список кандидатів у молодіжну збірну Україну для участі в міжнародних змаганнях у 2021 році.

На всіх переможців та призерів змагань чекають ексклюзивні нагороди від Управління молоді та спорту Львівської ОДА та цінні призи від партнерів змагань - офіційного постачальника екіпірування олімпійської збірної України компанії "PEAK SPORT" та інтернет-магазину спеціалізованого лучного спорядження компанії "АРКУС Маркет".

У зв’язку з карантинними обмеженнями, змагання відбудуться без глядачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ