Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика  |  Cуспільство

Сьогодні уряд розгляне монетизацію субсидій та осінній призов

У середу відбудеться засідання Кабінету міністрів під головуванням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. Про це повідомляє Урядовий портал.

“26 вересня під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться засідання уряду”, - йдеться у повідомленні.

Кабінет міністрів, зокрема, розгляне проект постанови про утворення міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо монетизації житлових субсидій.  Доповідатиме це питання перший віце-прем’єр-міністр міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Окрім того, згідно з порядком денним засідання, оприлюдненим на Урядовому порталі, Кабмін планує затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для кіберзахисту інформаційно-телекомунікаційної системи апарату Міністерства юстиції.

Серед іншого міністр оборони Степан Полторак має представити на засідання порядок забезпечення Збройних сил, Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та інших силовиків засобами для відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Крім того, уряд затвердить чисельність громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсяг видатків для проведення призову у жовтні-грудні 2018 року.

Також у порядку денному - утворення організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні в 2020 році чемпіонатів світу серед студентів із кульової та стендової стрільби, воднолижного спорту і Форуму-2022 зі студентського спорту під егідою Міжнародної федерації студентського спорту.

Міністр юстиції Павло Петренко також ініціюватиме затвердження плану заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права.

Урядовці мають намір розглянути та затвердити низку напрацьованих законопроектів, які потім будуть внесені у парламент. Зокрема, про зміни до Закону „Про Національну програму інформатизації”, зміни до законодавства щодо способів здійснення державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки, а також зміни до Митного кодексу України щодо особливостей оподаткування відеотюнерів цифрового наземного (ефірного) телерадіомовлення.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ