Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні відбувся фінал футбольного турніру «Кубок Нескорених»

Сьогодні, 19 травня, на столичному Навчально-тренувальному комплексі Федерації футболу України України імені Віктора Баннікова відбувся фінал першого футбольного турніру «Кубок Нескорених», - повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

«Кубок Нескорених» — це Всеукраїнський турнір для ветеранів бойових дій з інвалідністю. Проведення турніру є ініціативою уповноваженого президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадима Свириденка та Міністерства оборони України. Також ініціативу підтримала Федерація футболу України, взявши на себе організацію змагань. 

У турнірі взяли участь шість команд із різних областей країни, учасниками яких є ветерани бойових дій і діючі військові Збройних Сил України, службовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, контузії, каліцтва внаслідок виконання службових обов’язків у зоні проведення бойових дій на сході нашої країни.

Перемогу у турнірі здобула команда з Києва «Пурпурові серця», капітаном якої є Дмитро Блохін, учасник «Ігор Нескорених» та Марафону морської піхоти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ