Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні збірна України повертається додому з Євро-2020

Титульний спонсор національної збірної України з футболу, компанія «Епіцентр», спільно з Українською асоціацією футболу та аеропортом Бориспіль запрошують підтримати українську збірну, яка вперше в історії потрапила до вісімки найкращих команд Європи.

Уболівальники та представники засобів масової інформації можуть першими зустріти футболістів і тренерський штаб в аеропорту Бориспіль. Заспіваймо Гімн України на честь нашої збірної разом із зірками української естради — лідером групи ТНМК Фоззі, солістом групи СКАЙ Олегом Собчуком та співаком Микитою Алєксєєвим.

Беріть із собою національні прапори.

Зустрічаємось о 15.45 у неділю, 4 липня.

Місце: дах багаторівневого паркінгу аеропорту Бориспіль (термінал D). Потрапити туди можна буде з естакади третього поверху аеропорту. Більш детальна інформація для вболівальників та варіанти проїзду — за посиланням.

Звертаємо увагу, що при під’їзді до аеропорту можливі затори через ремонтні роботи на Бориспільській трасі. Також з огляду на погодні умови (спеку та зливи в Україні) радимо захопити із собою питну воду, головні убори та дощовики. Попереджаємо, що на подію не зможуть потрапити особи без захисних масок та в стані алкогольного сп’яніння. На територію фан-зони, де відбудеться привітання збірної, заборонено проносити алкогольні напої, фаєри та будь-які інші піротехнічні засоби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ