Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сокальщина урочисто зустріла учасників міжнародного сплаву на байдарках "Буг-2016"

У м.Сокалі на Львівщині відбулася урочиста зустріч учасників міжнародного сплаву на байдарках "Буг-2016", який проходить в рамках програми євроінтеграції і співпраці прикордонних областей України і Польщі. Цього року у сплаві, маршрут якого не вперше пролягає територією Польщі та України, взяли участь 13 польських та 11 українських екіпажів. Про це повідомила Оксана Вацеба.

За традицією керівництво району та міста зустрічали учасників сплаву хлібом-сіллю, Сокальський народний духовий оркестр (керівник Петро Криштоф) гучними мелодіями, а гурт "Заспів" щирими українськими піснями. Привітали байдарочників керівник апарату Сокальської РДА Віра Білець, голова районної ради Микола Пасько, сокальський міський голова Вадим Кондратюк. Від імені гостей командор сплаву Лєслав Флага подякував сокальцям за гостинність, побажав процвітання українсько-польській приязні.

Сплав проходить по території України річками Західний Буг, Рата, Солокія, Свиня.

Організаторами заходу виступили Сокальська РДА та Сокальська райрада, староство повітове в м.Грубешеві, польська спілка байдарочників, Великомостівський спортивно-туристичний комплекс «Під дубом».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ