Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Соснівський "Рочин" призупиняє виступи у чемпіонаті України

Соснівський «Рочин» призупиняє виступи у чемпіонаті України серед аматорів. Через об’єктивні причини команда не зможе дограти друге коло чемпіонату України у групі 1.

Нагадаємо, після 11-ти зіграних матчів у групі 1 «Рочин» набрав 17 очок та посідав поточне шосте місце у турнірній таблиці.

Вимушене призупинення участі соснівського «Рочина» у поточному чемпіонаті України аж ніяк не означає, що команда з Соснівки зникає з футбольної мапи України. Клуб й надалі існуватиме, однак на даному етапі свій розвиток зосередить на дитячо-юнацькому футболі.

Керівництво клубу просить вболівальників команди з розумінням поставитися до ситуації, що склалася у клубі. Усі працівники футбольного клубу «Рочин» щиро вдячні Вам, шановні вболівальники, за підтримку команди як і в домашніх, так і у виїзних матчах. Разом з Вами ми неодноразово перемагали на різних турнірах, демонстрували хороший рівень футболу, вигравали трофеї та грали саме для Вас. Ми в жодному разі з Вами не прощаємось, ми просимо Вас набратися терпіння і дочекатися того моменту, коли наша команда знову зіграє на високому рівні.

Футбольний клуб «Рочин»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ