Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Соціальний проект «Мій тато захищає Україну!» презентували в Польщі

З 1 по 3 жовтня в місті Люблін (Республіка Польща) відбувся щорічний Конгрес ініціатив Східної Європи (КІСЕ). В рамках дискусійної панелі на тему «Безпека у Східній Європі» Людмила Олдак, керівник відділу міжнародної технічної допомоги та зовнішніх зв'язків, Львівської обласної ради представила соціальний мегапроект для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні «Мій тато захищає Україну!». Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Цього року на Конгресі було зареєстровано більш як 1000 представників з країн Східної Європи. 

Зазначимо, цей проект активно підтримують партнери із багатьох країн Європи, в тому числі і Польщі. Зокрема, проект підтримали і стали офіційними його міжнародними партнерами представники польського благодійного фонду «Жертвам війни в Україні» та громадської організації «Асоціація сприяння Євроатлантичній інтеграції України «Наш вибір»».

Довідка.
Конгрес ініціатив Східної Європи (КІСЕ) вперше організований в Любліні в 2012 році. КІСЕ є продовженням і розвитком ідеї Конгресу Культури Східного Партнерства, який проводився в Любліні в 2011 році.

Метою Конгресу є спонукання до ефективного і тривалого транснаціонального співробітництва, зміцнення співпраці в цілях розвитку, інтеграція спільнот, активізація діалогу між органами місцевої та регіональної влади. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ