Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спаринг. "Калуш" – "Карпати" U-19 – 2:0

Напередодні, 18-го липня, юніори ʺКарпатʺ провели свій перший товариський матч у рамках підготовки до сезону 2019/2020, - повідомляє інформаційний центр ФК ʺКарпатиʺ.

Їхнім суперником стала однойменна команда із міста Калуш, що на Франківщині.

На перший тайм Роман Гнатів виставив такий склад: Горох, Мудрик, Калинчук, Слічний, Данилюк, Романік, Козак, Гудзінський, Сущак, Раделицький, Лісовик.

Вже із перших хвилин матчу господарі поєдинку відкрили рахунок. Після подачі зі штрафного, на добиванні опинився гравець ʺКалушаʺ, який і спрямував круглого у ворота львів’ян. Повівши в рахунку, ʺКалушʺ продовжив пресинг і невдовзі м’яч знову опинився у воротах карпатівців. 

Наприкінці першої половини зустрічі ʺзелено-біліʺ створили декілька атак, щоправда не змогли довести епізоди до логічного завершення. Шанс відкрити рахунок був у Богдана Козака, який після навісу до штрафного майданчика пробивав по воротах, але голкіпер парирував удар. Тож на перерву команди пішли із рахунком 0:2.

На другий тайм ʺКарпатиʺ з’явилися у такому складі: Горох, Мурик, Калинчук, Слюсар, Даніловський, Сич, Тлумак, Гудзінський, Карабін, Бей, Лісовик.

Під час другого тайму на поле виходили: Сасс, Хлань, Лень, Мердєєв, Стень. 

У другій 45-хвилинці Роман Гнатів провів декілька замін, після чого ʺлевиʺ вирівняли гру. ʺКарпатиʺ перехопили ініціативу й почали створювати більше моментів біля воріт суперника. Зокрема, Ярослав Карабін та Юрій Тлумак мали хорошу нагоду аби відправити круглого у ворота суперника, проте на заваді стала реалізація. До кінця матчу юніори так і не змогли відквитати бодай один м’яч, як результат поступились старшому опоненту.

ФК ʺКарпатиʺ


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ