Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Співробітника ДФС Львівщини викрили на хабарництві

Служба безпеки України викрила співробітника територіального органу ДФС, який неодноразово вимагав гроші в підприємця на Львівщині. Про це Гал-інфо повідомили в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області.
Фото Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Чоловікові, який має бізнес з обробки деревини, зловмисник пропонував “послуги” на постійній основі – не втручатися в підприємницьку діяльність та не проводити перевірки. За це співробітник фіскальної служби вимагав у підприємця гроші та лісопродукцію.

Правоохоронці затримали підприємливого фіскала разом з його посередником під час отримання неправомірної вигоди.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Викриття та затримання зловмисників проводились спільно зі слідчими Територіального управління ДБР у м. Львові за процесуального керівництва прокуратури у Львівській області.

Нагадаємо, напередодні Служба безпеки України спільно з податковою затримала організаторів центру мінімізації митних платежів та вилучила під час санкціонованих слідчих дій майже 600 тисяч доларів США.

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі ДПС Львівщини, затриманий є працівником податкової міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ