Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

Полковник СБУ загинув через витік інформації

Підрив автомобіля співробітників СБУ у Костянтинівському районі Донецької області здійснили через витік інформації. Про це сьогодні, 28 червня, в коментарі Гал-інфо розповів воєнний експерт, співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Він зазначив, ймовірно, на співробітників департаменту контррозвідки СБУ готували замах. За попередньою інформацією автомобіль вибухнув через те, що до його днище була прикріплена вибухівка. Однак, поки ця інформація офіційно не підтверджена.

«Характер закладання вибухівки свідчить про те, що був витік інформації і хлопців просто вели. Це вже другий такий гучний випадок, адже учора у Києві підірвали автомобіль працівника Головного управління розвідки», - зазначив Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні, 28 червня, на Донеччині стався вибух автомобіля в результаті чого співробітник Служби безпеки України полковник Юрій Возний.

СБУ назвала ім'я полковника, який загинув від вибуху авто

За офіційною інформацією СБУ, попередня версія причини загибелі – підрив автомобіля. Ще троє осіб знаходяться у лікарні з пораненнями різного ступеню важкості.

Слідство веде Військова прокуратура.

Юрій Возний став двадцять третім співробітником Служби, який віддав своє життя захищаючи нашу Батьківщину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ