Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Спіймали зловмисника, якого підозрюють у крадіжці з приміщення суду у Львові

18 січня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з приміщення одного з судів у Львові. Правоохоронці спіймали зловмисника.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За словами заявника, в той день із сейфа в одному з кабінетів викрали значну суму грошей. На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Як встановили правоохоронці, зловмисник проліз до приміщення крізь вікно на другому поверсі будівлі.

У розшуку зловмисника брали участь оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1, а також оперативники карного розшуку та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці з'ясували, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Червонограда, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки. Вчора, 23 січня, поліцейські затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення. 

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ