Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортсмени Львівщини успішно змагаються на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

У місті Тістед (Данія) триває чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок. Участь у цьому представницькому спортивному заході беруть найсильніші пауерліфтери Європи.

13 березня 2017 року честь України на помості в Данії відстоювала майстер спорту зі Львівщини Марія Цудна. У ваговій категорії до 52 кг Марія виборола «малу» бронзову нагороду у присіданні зі штангою, підкоривши 110 кг в другій спробі, в жимі лежачи наша спортсменка підняла 57,5 кг, а ось в останній змагальній вправі Марія не впоралася з початковою вагою 130 кг.

15 березня на помості змагався ще один представник Львівщини - майстер спорту України, переможець чемпіонату світу серед студентів, член збірної команди України Павло Наконечний. Зібравши у сумі триборства 802,5 кг у ваговій категорії понад 120 кг, Павло здобув срібну нагороду серед юніорів. У першій змагальній вправі Павлу підкорилася вага штанги 305 кг, в жимі лежачи його результат склав 187,5 кг, а у становій тязі − 310 кг.

Таким чином, Павло завоював дві «малі» срібні медалі у присіданнях зі штангою та тязі становій, «малу» золоту медаль у жимі лежачи й срібло у триборстві.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ