Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Яворівські пауерліфтери вибороли майже 20 медалей на національних змаганнях

Відразу три чемпіонати України відбулись нещодавно у Коломиї. Тут визначили найкращих з пауерліфтингу, з жиму лежачи та класичного жиму лежачи. Найкращі пауерліфтери країни змагались не лише за медалі, а й за право представляти Україну на цьогорічних міжнародних стартах. Львівщину на змаганнях представляли спортсмени Яворівської дитячо-юнацької спортивної школи.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

На чемпіонаті України з пауерліфтингу серед дівчат золото виборола Яна Жила, бронзу вибороли Христина Уляна та Діана Теплюх у різних вагових категоріях. Чемпіонкою в абсолютній першості стала Софія Станько. Тренує дівчат Віктор Погребінський, який серед ветеранів в абсолютній першості став віцечемпіоном та виборов золото в одній з дисциплін.

Серед юніорів чемпіонкою України стала Марія Зінченко, а бронзовим призером — Остап Косик. Тренер Марії – Василь Сахно. 

На чемпіонаті України з жиму лежачи серед дівчат бронзовою призеркою стала Христина Уляник, а серед юніорів – Остап Косик. Золото у різних вагових категоріях вибороли Діана Теплюх та Софія Станько, яка стала абсолютною чемпіонкою серед дівчат. 

На чемпіонаті України з класичного жиму лежачи серед дівчат віцечемпіонками стала Христина Уляник та Діана Теплюх. Абсолютною переможницею також стала Софія Станько. Вона також встановила рекорд України в жимі лежачи. Таким чином Софія виборола право представляти Україну на чемпіонат Європи в Чехії та чемпіонату світу в Еквадорі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ