Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Справа ексберкутівців: суд оголосив перерву до завтра

Київський апеляційний суд оголосив перерву до 28 грудня щодо розгляду апеляційних скарг у справі колишніх бійців спецпідрозділу “Беркут”, яких підозрюють у вбивстві активістів Майдану наприкінці лютого 2014 року,

"Оголошується перерва до 10:00 28 грудня",- сказала суддя, - передає УНН.

Нагадаємо, адвокат потерпілих у справі колишніх бійців спецпідрозділу “Беркут” Олена Сторожук заявила про відвід головуючої судді Київського апеляційного суду, але їй відмовили у задоволенні клопотання.

Як повідомлялося, Рябошапка замінив групу прокурорів у справі ексберкутівців.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд розпочав розгляд апеляційних скарг стосовно колишніх бійців спецпідрозділу “Беркут”, яких підозрюють у вбивстві активістів Майдану наприкінці лютого 2014 року.

Також, адвокат сімей "Небесної сотні" не виключає зміну запобіжного заходу ексберкутівцям для обміну.

Нагадаємо, 19 грудня Святошинський районний суд Києва звільнив з-під варти одного з колишніх беркутівців, обвинувачених у масовому вбивстві активістів Майдану 20 лютого 2014 року, Олександра Марінченка.

Також, суд продовжив тримання під вартою для колишніх “беркутівців” — Сергія Зінченка, Павла Аброськіна та Олега Янішевського до 16 лютого 2020 року.

Нагадаємо, Святошинський районний суд Києва пом’якшив запобіжний захід Тамтурі.

П’ятьох колишніх “беркутівців” — Сергія Зінченка, Павла Аброськіна, Сергія Тамтуру, Олександра Марінченка та Олега Янішевського — обвинувачують у вбивствах та інших злочинах, що 20 лютого 2014 року призвели до загибелі 49 людей на вулиці Інститутській у центрі Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ