Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Стало відомо, хто загинув напередодні під колесами потяга на Тернопільщині

В ніч на 25 травня на залізниці біля смт Великі Бірки на Тернопільщині вантажний електровоз збив на смерть 23-річного футболіста команди суперліги чемпіонату Тернопільського району "Вікторії" Михайла Саїка.

Про це повідомили на сторінці Асоціації футболу Тернопільського району у мережі Facebook.

"24 травня трагічно загинув  футболіст "Асоціація футболу Тернопільщини висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Михайла. Світла пам’ять про нього назавжди лишиться в наших серцях. Просимо прийняти слова найщирішого співчуття у цей скорботний час. Сумуємо разом з вами. Поділяємо Ваші біль та горе. Вічна і світла пам’ять, - йдеться на сторінці асоціації футболу". Відомо, що Михайло загинув на колії від удару потяга Співчуваємо рідним та близьким Михайла. Поховають футболіста завтра, 26 травня у Великих Бірках", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, 24 травня перед північчю на залізниці біля смт Великі Бірки на Тернопільщині вантажний електровоз «ВЛ80Т-1238», що курсував за маршрутом Жмеринка - Львів, збив невідомого 22-річного чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ