Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стало відомо коли відбудеться офіційне відкриття "Скіфу"

Офіційне відкриття стадіону "Скіф" Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського відбудеться 12 вересня. Про це Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов сказав під час онлайн-брифінгу за підсумками засідання Уряду 2 вересня, - повідомляє прес-служба НОК України у Львівській області.
Фото НОК України у Львівській області

"З 1 вересня студенти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського вже займаються на оновленому легкоатлетичному ядрі. Я думаю, що 12 числа там буде офіційний старт, відкритий кубок Львова, на якому відбудеться відкриття цього стадіону", - зазначає Немчінов.

Він нагадав про те, що завдяки співпраці Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації та підтримці з Фонду регіонального розвитку в рамках "Великого будівництва" дофінансування та завершення стадіону стало можливим.

"Це буде ще один сертифікований стадіон, можливо навіть другої категорії, який дозволить проводити європейські змагання", - додав міністр.

Львів'янин Олег Немчінов, Міністр КМУ опікується в Кабінет Міністрів України розв'язання проблемних питань, які виникли після проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні ЄВРО-2012. Проєкт постанови КМУ, який напрацьовується зараз, дозволить провести аудит об'єктів до ЄВРО-2012. Зокрема, особлива увага буде прикута до Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила, "Арени Львів" та стадіону "Скіф".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ