Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стали відомі імена півфіналістів українського відбору Євробачення-2017

Організаційний комітет з підготовки та проведення Євробачення-2017, фінал якого має відбутися у Києві, представив півфіналістів на участь у конкурсі. Всього до півфіналу пройшли 24 учасники. Про це йдеться на офіційній сторінці конкурсу у Facebook.

Організаційний комітет з підготовки та проведення Євробачення-2017, фінал якого має відбутися у Києві, представив півфіналістів на участь у конкурсі. Всього до півфіналу пройшли 24 учасники. Про це йдеться на офіційній сторінці конкурсу у Facebook.

За право представляти Україну поборяться: Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Віталій Козловський, AGHIAZMA, Сальто Назад, Green Grey, ROZHDEN,Vivienne Mort, Пающіє труси, Анастасія Прудіус, TAYANNA, DETACH, O.Torvald, ILLARIA, KADNAY, Рома Веремейчик та група LUMIERE, MamaRika, Laliko, MELOVIN, LETAY, Panivalkova, С.К.А.Й, Monochromea, KUZNETSOV.

Нагадаємо, Київ прийме Євробачення  на найвищому рівні. У цьому запевнив українців прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Україна отримала право приймати Євробачення-2017 після перемоги  Джамали  на цьому пісенному конкурсі у 2016 році в Стокгольмі.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ