Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стали відомі можливі суперники українських клубів у Лізі Європи

15 липня штаб-квартирі УЄФА у Ньйоні відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду розіграшу Ліги Європи сезону 2016/2017 років. Про це повідомили у прес-службі ФФУ.

Церемонія жеребкування цієї стадії змагань розпочалася із хвилини мовчання за загиблими у кривавому теракті, який стався минулого вечора у французькій Ніцці.

На цьому етапі змагань стартують два представники від України — полтавська «Ворскла» та «Олександрія». За результатами жеребкування, наші клуби поки що дізналися тільки можливих суперників, адже матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду відбудуться лише наступного тижня.

Отже, за вихід до наступного раунду змагань «Ворскла» змагатиметься з переможцем пари Локомотів (Хорватія) – РоПС (Фінляндія). Перша гра між цими командами у фінському Рованіємі завершилася внічию з рахунком 1:1.

«Олександрія» ж зустрінеться або з румунським клубом «Ясси», або з хорватським «Хайдуком». У першій грі в Яссах була зафіксована результативна нічия – 2:2.

Матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи відбудуться 28 липня та 4 серпня. «Ворскла» свій перший матч на цьогорічному розіграші турніру проведе у гостях, а «Олександрія» стартує у третій кваліфікації Ліги Європи грою перед власними вболівальниками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ