Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Стали відомі подробиці вибуху на базі поліцейської роти "Східний корпус"

У Харкові на базі поліцейської роти "Східний корпус" пролунав вибух.

Подробиці вибуху повідомила кореспондент "5 каналу" з місця події.

"На місці інциденту працюють експерти. Вибух стався близько 3:55, вибух був досить потужний. Як зазначають бійці "Східного корпусу" – це був саморобний вибуховий пристрій. На території після вибуху бійці не знайшли жодних уламків, осколків, тому зазначають, що найімовірніше, це був вибуховий пакет, начинений хімічними речовинами", – повідомила кореспондент.

"Вибух був пом'якшений автомобільними шинами, які зберігалися неподалік воріт на території, саме тому обійшлося без постраждалих. Під час вибуху на місці перебувало шестеро бійців, які несли нічне чергування. З них ніхто не постраждав. Пошкоджено автомобіль, але, як кажуть представники "Східного корпусу", пошкодження несерйозні, в автомобілі вибило скло. Крім того, частково повибивало шибки у будівлі, яка є поруч. Зараз на місці працюють експерти поліції. Поліція внесла дані про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею хуліганство", – додала вона.

Нагадаємо, екс-командир роти "Східний корпус", голова харківського ЦК "Азов" Олег Ширяєв підтвердив факт вибуху на території бази.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ