Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стартує добір суддів у «Школу молодого арбітра» Львівської області

Стартує добір суддів у «Школу молодого арбітра» Львівської області – двічі на тиждень під керівництвом досвідчених представників цієї футбольної професії Ви матимете змогу опанувати новий для себе фах.

Справжні професіонали та майстри своєї справи, серед яких директор "Школи Молодого Арбітра" Юрій Можаровський та відомі в українському футболі особистості серед яких Андрій Шандор, Орест Шмигельський та інші, поділяться з Вами своїм неоціненним досвідом і введуть в курс справи, розповідатимуть про ази та нюанси роботи рефері та окреслять перспективи на майбутнє. Робота футбольного арбітра – з одного боку, непроста і нервова, але з іншого – відкриває чималі перспективи у житті, по-перше, відданість Його Величності Футболу, а також знайомство з видатними особистостями, незабутні подорожі та приголомшливі футбольні миттєвості.

Так що пов’язати себе з футболом, якщо він є Вашою улюбленою грою, – саме те, що Вам потрібно! По закінченні курсів слухачі отримають шанс обслуговувати матчі обласного рівня – для початку, а згодом, у разі успішного закінчення навчання, найкращі молоді арбітри матимуть шанс отримати путівку у великий футбол. Тож не вагайтеся і долучайтеся до нашого проекту – великий футбол чекає саме на Вас!

Навчання відбуваються у Львові (двічі на тиждень).

Форма реєстрації доступна тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ