Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стартує Кубок чемпіонів Львівщини

Уже найближчими вихідними відбудуться перші поєдинки групового етапу традиційного турніру турніру Федерації футболу Львівської області, в якому змагаються переможці та призери районних чемпіонатів – Кубка чемпіонів Львівщини.

Як повідомили Гал-інфо.Спорт в прес-службі Федерації футболу Львівської області, у сезоні 2019/2020 за трофей змагатимуться 12 команд, які розподілені на 4 підгрупи.

ПІДГРУПА 1: 

ФК «Полтва» (Буський район), ФК «Жовква», «Темп-2» (Відники, Пустомитівський район).

ПІДГРУПА 2: 

«УГВ-Сервіс» (П’ятничани, Стрийський район), СКК «Крупське» (Миколаївський район), «Патріот» (Городище, Перемишлянський район).

ПІДГРУПА 3: 

«УкрТрансГаз» (Пукеничі, Стрийський район), ФК «Руда» (Жидачівський район), «Темп» (Гірське, Миколаївський район).

У ПІДГРУПІ 4 наразі дві команди («Арсенал» Лішня, Дрогобицький район та СК «Славське» Славськ, Сколівський район), однак невдовзі має з’явитися третя.

Цьогоріч у два кола будуть зіграні матчі групового етапу. По 2 кращі колективи з кожної групи потраплять до чвертьфіналу, що відбудеться в березні наступного року.

Нагадаємо: попереднього сезону-2018/2019 володарем Кубка чемпіонів Львівщини стали футболісти «УГВ-Сервіс» із П’ятничан Стрийського району, які у фіналі на стадіоні «СКА» з рахунком 5:2 обіграли «Карпати» з Бишкова Жовківського району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ