Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стартує перший півфінал національного відбору на Євробачення-2017

Перший півфінал національного відбору на Євробачення-2017 відбудеться вже цієї суботи, 4 лютого, о 19:00. Наживо його покаже телеканал UΛ:Перший – в ефірі та на сайті, повідомила прес-службі телеканалу.

У першому півфіналі за результатами жеребкування, яке 20 січня провів Костянтин Меладзе разом із командою нацвідбору, братимуть участь такі виконавці:

СКАЙ

Рома Веремейчик і група LUMIERE

Monochromea

Laliko

Сальто Назад

MamaRika

TAYANNA

Арсен Мірзоян

Окрім зазначених виконавців, під час першого півфіналу українського нацвідбору виступить співачка із Грузії Tako Gachechiladze та гурт Naviband із Білорусі. Ці артисти представлятимуть свої країни на Євробачення-2017.

Цьогорічний національний відбір на Євробачення матиме три півфінали, які відбудуться 4, 11 та 18 лютого. У кожному з цих півфіналів виступлять по вісім виконавців. Ім’я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі – 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Нагадаємо, що ведучим нацвідбору на Євробачення-2017 буде Сергій Притула. У журі глядачі знову побачать Костянтина Меладзе та Андрія Данилка. Цього разу замість Руслани, яка була в журі минулого року, до них долучиться переможниця Євробачення-2016 року Джамала. Національний відбір на Євробачення UΛ:Перший другий рік поспіль проводить спільно з телеканалом СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ