Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Стартували роботи з фінішного асфальтування на під’їзді до Володимира-Волинського

Як повідомили 16 серпня у прес-службі Служби автомобільних доріг Волинській області, кипить робота на автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на під’їзді до м.Володимира-Волинського зі сторони м.Ковеля (км 0+000 – км 1+250).
Фото Служба автомобільних доріг Волинської області

На під’їзді до Володимира-Волинського надалі обмежуватимуть проїзд

Учора завершено влаштування 10-сантиметрового вирівнюючого шару дорожнього покриття, а вже зранку стартували роботи з фінішного асфальтування цієї ділянки дороги, що суміщається з вулицею Ковельська.

Влаштування верхнього шару дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші, завтовшки 5 см підрядник ТзОВ "Автомагістраль-Південь" планує закінчити сьогодні.

Контроль за якістю виконуваних робіт здійснюється відповідальним інженером технагляду замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Проїзд транспорту і надалі обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху, а виїзд з бічних вулиць тимчасово перекритий до повного застигання асфальтобетонної суміші.

Закликаємо водіїв та інших учасників дорожнього руху бути максимально уважними та дисциплінованими на ділянці проведення дорожніх робіт, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Розпочався ремонт автошляху на під’їзді до Володимира-Волинського

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ