Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Став відомий принцип відбору гравців на Матч Зірок баскетболу-2019

Визначився формат обрання гравців на Матч Зірок Суперліги Парі-Матч 2019.

Про це повідомляє Федерація Баскетболу України.

Стартові п’ятірки Матчу Зірок визначатимуться шляхом голосування уболівальників. Другу п’ятірку визначатимуть тренери Суперліги, ще по два гравці у збірні оберуть організатори Матчу Зірок (ФБУ).

Також організатори назвуть тренерський склад збірних команд. Головним чинником при визначені тренерів стане турнірне становище їх команд у чемпіонаті України.

Водночас, кожен тренер клубу Суперліги має назвати три українських гравців своєї команди, які будуть включені у голосування за стартову п’ятірку МЗ. Це опитування буде проведено оргкомітетом до 6-го січня.

Таким чином, у голосуванні за стартову п’ятірку Зірок України візьмуть участь 24 гравці поділених на захисників та фронткорт. Участь у голосуванні за стартову п’ятірку Зірок Легіону візьмуть усі легіонери Суперліги Парі-Матч. Голосування стартує на офіційному сайті ФБУ 6-го січня та триватиме 10 днів.

У програмі Матчу Зірок, окрім гри України проти Легіону, традиційно буде як мінімум три конкурси: майстерості, конкурс триочкових та конкурс слем-данків. Учасники конкурсної програми будуть затвердженні оргкомітетом до 18 січня, до цієї дати буде оприлюднений і точний склад гравців Матчу Зірок 2019.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ