Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ставки на Лігу чемпіонів з бонусами від 1він

1win приймає ставки на Лігу чемпіонів з бонусами. Додавай в купон не меше пяти подій та отримуй бонус на експрес ❤️ якщо всі ставки стануть виграшними! Швидко відіграй бонус після реєстрації у ставках на Лігу чемпіонів на 1win.

Ставки на спорт один з найпопулярніших із різновидів азартних розваг, яу пропонує на вибір своїм клієнтам букмекерська контора 1win. На офіційному ресурсі компанії представлений великий вибір спортивних дисциплін, на які можна укладати парі реальними грошима. Але, крім високих коефіцієнтів та можливості переглядати змагання за допомогою функції трансляції, беттери можуть скористатися привабливими бонусами 1 win бк. Усі додаткові нарахування включені до бонусної програми, дізнатися про яку можна на порталі tuev-nord.com.ua. Організатор намагається регулярно оновлювати пропозиції та робити їх різноманітними, щоб усім клієнтам було цікаво та вигідно співпрацювати з нею.

Бонусні пропозиції 1-win бк

Всі бонусні нарахування, які можна отримати після 1він входу на сайт та реєстрації особистого кабінету, умовно поділяються на 2 категорії: постійні та тимчасові. Другий варіант регулярно оновлюється. У ньому можуть змінюватись умови акційні умови, або розмір самого нарахування. Тому гравцям слід бути уважними перед тим, як брати участь у ньому.

Всі бонуси, які можуть отримати клієнти букмекера та надалі використовувати для ставок, в тому числі і на Лігу чемпіонів, представлені в окремому розділі:

  • Вітальна винагорода. За перші 4 поповнення депозиту на бонусний рахунок гравця зараховуватиметься 500% бонусних коштів, залежно від суми поповнення. Для цього гравцеві знадобиться створити особистий профіль на 1 він сайті і внести кошти. Після цього сума балансу збільшиться на 200%, 150%, 100% і 50% після кожного поповнення. При цьому важливо виконати умову програми – коефіцієнти для ставок повинні мати значення не менше ніж 3.0. Коли зроблена ставка виявиться успішною, на основний баланс зараховується додатково ще 5% до суми виграшу;

  • Бонус на експрес — швидка нагорода від компанії 1-він. Акція полягає в наступному – гравцеві необхідно буде вибирати якомога більшу кількість подій у Лізі Чемпіонів для ставок, щоб отримати максимальну суму виграшу. Якщо за результатами матчів вдасться вгадати 11 і більше результатів подій, клієнт 1vin бк отримає 15% від загальної суми. При цьому додатковою перевагою буде той факт, що відігравати такі бонуси не потрібно;

  • Бонус за встановлення спеціальної програми для мобільних пристроїв. Для участі в акції знадобиться перейти до розділу із додатками, який розміщено на головній сторінці 1-vin офіційний сайт. Після чого залишиться вибрати операційну систему пристрою (Андроїд або iOS) і розпочати завантаження програми. Як тільки установка буде завершена, а клієнт виконає 1win вхід до системи, на його рахунок зарахуються бонусні кошти. Їх можна використовувати для ставок на Лігу чемпіонів у мобільній версії сайту. При цьому коефіцієнти повинні починатися зі значення 1.1 та вище.

Такі бонусні заохочення дозволяють клієнтам компанії 1 win здобути можливість заробляти реальні гроші за рахунок збільшення шансів на виграш.

Додаткові бонусні винагороди

Окрім основних бонусів, усі зареєстровані на 1-win сайті гравці мають право використовувати купони та спеціальні промокоди від компанії, які дозволяють збільшувати розмір депозиту. Спеціальні комбінації символів можуть активувати безкоштовні ставки. Цей варіант дозволяє укладати парі без ризику втратити власні кошти. Промокоди 1vin розміщуються в офіційних групах соціальних мереж та месенджерах. Також їх можна знайти на тематичних інформаційних порталах, де публікуються статті на тему ставок або обговорюються теми Ліги Чемпіонів.

Усі беттери після того, як зроблять першу ставку, автоматично заносяться до таблиці успішності. Регулярно 1він бк проводить розіграш цінних подарунків між найкращими гравцями, які активно роблять ставки не лише на Лігу Чемпіонів, а й на інші події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ