Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Сто злотих за бойлер цигарок, - невдала спроба хабара

На кордоні з Польщею в автомобілі прикордонники виявили контрабандні цигарки. Аби правоохоронці закрили очі на правопорушення, водій запропонував гроші, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Ввечері 6 березня в пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею, прикордонники направили на поглиблений огляд автомобіль марки Форд під керуванням мешканця Івано-Франківщини. В автомобілі чоловік перевозив бойлер, а всередині нього – контрабандні цигарки. Загалом під час прикордонно-митного огляду вилучили 474 пачок цигарок різних марок. Крім того, намагаючись уникнути відповідальності, водій запропонував прикордонникові 100 польських злотих хабара. На неправомірну винагороду військовослужбовець не погодився, а викликав на місце подій поліцейських.

Нагадаємо, що в Держприкордонслужбі України на даний момент проводиться антикорупційна акція «Будь доброчесним – протидій корупції!», тому в котрий раз закликаємо подорожніх не спокушати правоохоронців винагородою, аби не відповідати за своє неправомірні  дії перед законом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ